Mayor Cup 2011 už čoskoro

27.08.2011 14:59

    V dňoch 10 a 11 septembra 2011 sa uskutoční v športovej hale tradičný korfbalový turnaj o pohár primátora/primátorky Prievidze, Mayor Cup. Je to neuveriteľné, ale tento obľubený turnaj otvára už svoju jubilejnú desiatu kapitolu. Možeme sa tešiť na vynikajúcu tohtoročnú učasť. Do Prievidza zavítajú tímy ako VKC Kolin (majster českej ligy 2010/2011), TJ Znojmo MS YMCA (tretí v českej ligy 2010/2011), Poľská reprezentácia (pripravujúca sa na blížiace sa majstrovstvá sveta), či tradičný súperi z Maďarska MAFC Budapešť a SZAC 1908. Dlhoočakávaný návrat súpera zo Slovenska sa po rokoch naplní a sme zvedaví ako sa bude KK Nitra na Mayor Cupe dariť. Celkovo sa predstaví osem seniorských družstiev.

Netreba zabúdať ani na juniorský turnaj, ktroý bol po minulé roky veľmi kvalitný a prinášal zaujímavé zápasy. Veríme, že tomu nebude inak ani tento krát. Naše mladé nádeje si zmerajú sily s juniorským tímami Poľska, Maďarska, Prostejova a Znojma.

Veľmi nás všetkých teší, že rok v ktorom oslavujeme dvadsiate výročie organizácie korfbalu v Prievidzi sa zišla takáto silná konkurencia. Obhajoba minuloročného víťazstva určite nebude pre našich Delfínov jednoduchá. Nenechajte si to ujsť a prídite sa pozrieť na kvalitné korfbalové súboje.

V mene SKK Dolphins Prievdidza Vás srdečne pozývame.

 

Rozpis zápasov:

S C H E D U L E.pdf (110,7 kB)

—————

Späť