Mayor Cup 2013 - oficiálna pozvánka

26.09.2013 21:05

Važení korfbaloví priatelia

 

Je pre mňa veľkým potešením skonštatovať, že aj napriek netradične neskorému termínu, bude september v prievidzskej Niké aréne opäť patriť korfbalovemu podujatiu vrcholnej úrovne . Už o týždeň privítame na domácej pôde v City Aréna Prievidza svojich tradičných športových súperov, ale aj priateľov zo susedných krajín a to pri príležitosti organizovania  12-teho  ročníka turnaja Mayor Cup ( O pohár primátora mesta).

 

 Je pre  nás zadosťučinením, že tento turnaj si aj vdaka úspešnej spolupráci s predstaviteľmi mesta Prievidza  a nesmierne svedomitej práci organizačného výboru vydobyl rešpekt a uznanie aj mimo územia našej krajiny a  nezmazateľne sa zapísal do pozornosti korfbalových trénerov, ktorí ho bez váhania zaradujú do svojich tréningových plánov ako poslednú generálku pred ostrým štartom ligových sútaží v jednotlivých krajinách.

 

Tento rok sa môžeme tešiť na elitnú účasť družstiev zo susedných krajín, keďže na turnaji sa predstavia takmer všetci medailisti z prvoligových súťaži. S určitou mierou odlahcenia by sa dalo povedať, že 12-ty ročník Mayor Cupu bude takmer Pohárom majstrov Vysegradskej štvorky. Organizačný výbor rovnako teší aj skutočnosť, že do Prievidze sa po vyše troch rokoch vracia výprava z Poľska, ktorá k tomuto turnaju bezpochyby patri. Nezabúdame však ani na ostatné tímy, ktoré sa pochopiteľne budú snažiť predviesť maximálne výkony a tak sa nezmazateľne zapísať do histórie tohto turnaja.

 

Pre náš SKK Dolphins Prievidza bude mať tohtoročný MC špecifickú príchuť, kedže v ňom budeme obhajovať minuloročné prvenstvo, a tým aj poziciu historicky najúspešnejšíeho družstva. Na druhej strane by tento turnaj mal predstavovať dobrý úvod sezóny pred štartom v českej extralige, kde sa Skk predstavi opäť po vydarenom minuloročnom debute, no a dúfam, že ako tradične na domácej pôde nebudú chcieť sklamať ani naši byvali juniori pod vedením p. Bušikovej, ktorí budú obhajovať farby Kk Necpaly.

 

Dúfam, že podobne ako v minulosti sa turnaj Mayor cup bude odohrávať v družnej a priateľskej atmosfére a prinesie všetkým účastníkom popri vrcholných športových výkonoch aj pekné spomienky na dianie na ihrisku ako aj mimo neho.

Dovoľte mi teda zaželať v mene SKK Prievidza všetkým hráčom veľa športových úspechov nielen v Prievidzi, ale aj v celej nastávajúcej sezóne a nech zvíťazí ten najlepší.

Mgr. Martin Sonoga - predseda SKK Dolphins Prievidza

—————

Späť