Chřenovice - juniori

06.01.2011 22:08

Český  korfbalový   klub  VKC Kolín sa opäť stal usporiadateľom maxikorfbalového turnaja o  Český  pohár. Turnaj  sa uskutočnil v  dňoch 15.- 17. 6. 2007 v Chřenoviciach  na  Sázavě a zúčasnilo sa ho celkom 21 družstiev v 3 vekových  kategóriach. Náš  klub  SKK  Dolphins
Prievidza   bol jediným zahraničným účasnikom a mal zastúpenie v kategórií starších žiakov dvomi družstvami.  Lepšie sa darilo družstvu „A“, ktoré od svojej základnej skupine skončilo na 3. miestea v dôležitom štvrťfinálovom zápase nešťastne podľahlo družstvu Kutnej Hory  4:5. Nebyť tejto prehry, mohli sme hrať vo finálovej skupine o 1.- 4. miesto. V skupine o 5. – 8. miesto družstvo nezaváhalo, dokázalo svoje kvality a zvyšné zápasy s prehľadom vyhralo. Umiestnilo sa tak na 5. mieste.
Menej sa darilo nášmu „B“ družstvu. Po prehrách v základnej skupine sa stretli s družstvom Děčína v boji o 9. miesto. Pomerne vyrovnaný zápas skončil víťazne pre vášho súpera, prehrali sme 3:5. Pod prehry tohto družstva sa podpísala aj neúčasť 4 hráčok, ktoré sa turnaja nezúčastnili pre zranenia a chorobu. Pri ich účasti by umiestnenie bolo určite lepšie a verím, že by sa aj hráči „B“ družstva tešili z nejedného víťazstva.
 Rovnako ako minulý rok, aj teraz turnaj prebiehal vonku na 5 ihriskách súčastne. Spalo sa v stanoch, a ani tento rok sa to nezaobišlo bez nočnej búrky.
Nakoľko ja som sa turnaja nemohla zúčastniť pre reprezentačné povinnosti ( European Bowl), chcela by som touto cestou poďakovať manželom Mojžišovým, rodičom, ktorí mali v družstve svoje 2 deti. Prevzali na seba zodpovednosť a sprevádzali všetky deti na tomto turnaji. Vďaka ich ochote sa obe družstvá mohli tohto maxiturnaja zúčastniť a načerpať ďalšie zápasové skúsenosti, pre nich tak potrebné.

 

Výsledky Prievidza A    vs Konečný stav Strelci
1. zápas Prievidza-A Znojmo 2: 8 Menčíková, Košarišťan
2. zápas Prievidza-A Čes. Budějovice 3:3 Mojžišová, Hlaváč, Čičmancová
3. zápas Prievidza-A Děčín 6: 3 Čičmancová  3, Menčíková, Bušíková, Košarišťan
4. zápas Prievidza-A Brno+Prostějov 3: 6 Košarišťan  2,  Mojžiš
štvrťfinále Prievidza-A Kutná  Hora 4: 5 Čičmancová  2, Košarišťan, Menčíková
5 až 8 miesto Prievidza-A Třeboň 10: 1 Košarišťan  3, Menčíková  2, Mojžiš  2, Čičmancová  2, Hlaváč
o 5. miesto Prievidza-A Čes. Budějovice 3: 1 Mojžiš, Čičmancová, Mojžišová


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky Prievidza B   vs Konečný stav Strelci
1. zápas Prievidza-B Kolín 1: 6 Kováčiková  V.
2. zápas Prievidza-B Kutná Hora 2: 9 Petiašová, Krajčík
3. zápas Prievidza-B Mor. Třebová 1: 4 Kyseľ
4. zápas Prievidza-B Třeboň 2: 5 Dolník, Kyseľ
o 9. miesto Prievidza-B Děčín 3: 5 Šuhajdová  2, Petiašová

 

—————

Späť