Mayor Cup 2014

02.09.2014 22:54

Važení korfbaloví priatelia

 

Je pre mňa velkým potešením skonštatovať, že prvé septembrové týždne ako už tradične a dlhodobo býva v Prievidzi dobrým zvykom budú znova patriť  korfbalovým podujatiam . Už tento týždeň privítame na domácej pôde v City Aréna Prievidza svojich tradičných športových súperov, ale aj priateľov zo susedných krajín a to pri príležitosti organizovania  13-teho  ročníka turnaja Mayor Cup ( O pohár primátora mesta ).

 

Tento rok sa môžeme opäť tešiť na elitnú účasť družstiev zo susedných krajín. Tímy ako MAFC Budapesť či Znojmo patri už dlhodobo medzi stabilných účastníkov turnaja v seniorskej aj juniorskej kategorii. Potešiteľná je aj skutočnosť,že turnaja sa zúčastnia aj Reprezentacne timy SLOVENSKA  a Madarska, ktore sa pripravuju na ucast na septembrovych ME v Portugalsku. Nezabúdame však ani na ostatné tímy, ktoré sa pochopitelne budú snažiť predviesť maximálne výkony a tak sa nezmazateľne zapísať do historie tohto turnaja.

 

Pre náš SKK Dolphins Prievidza bude mať tohtoročný MC špecifickú prichut, pretoze sa v ňom posledný krát predstavia na domácej pôde dlhoročné opory klubu.

 

Mimoriadna vďaka za dlhodobú a obetavú prácu pre SKK patri aj hlavnemu šéf trénerovi klubu Marcelovi Kavalovi, ktorý si po dlhých 10 rokoch na trénerskej stoličke tiež na kratučkú dobu od korfbalu oddýchne po spominanych ME v meste Maia. Ja však pevne verim, že klub tuto generačnú obmenu zvládne a aj v budúcnosti bude zachovávať hodnoty SKK a hrdo reprezentovať korfbal nielen v Prievidzi,ale aj na medzinárodnej urovni.

 

Dúfam, že podobne ako v minulosti sa turnaj Mayor cup bude odohrávať v družnej a priateľskej atmosfére a prinesie všetkým účastníkom popri vrcholných športových výkonoch aj pekné spomienky na dianie na ihrisku ako aj mimo neho.

Dovoľte mi teda zaželať v mene SKK Prievidza všetkým hráčom veľa športových úspechov nielen v Prievidzi ale aj v celej nastávajúcej sezóne a nech zvíťazí ten najlepší.

 

Martin Sonoga

Prezident SKK Dolphins Prievidza

—————

Späť